WUG Travel

Reisziekten zoals wagenziekte, zeeziekte en luchtziekte worden veroorzaakt door overmatige stimulatie van de interne structuren van het oor die de balans reguleren. WUG Travel Vermindert stress en misselijkheid tijdens het reizen en voorkomt krampen in de benen en gevoelloosheid in de ledematen.

WUG Travel is gemaakt met Ginger Extract, Vitaminen C en B6. Deze natuurlijke ingrediënten helpen om de effecten van reisziekten te verminderen. Verkrijgbaar in verpakking van 6 stuks.
Wanneer

WUG Travel kan gebruikt worden voor het verlichten van duizeligheid en misselijkheid.


Voordelen

Vermindert stress tijdens het reizen en voorkomt krampen in de benen en gevoelloosheid in de ledematen.


Ingrediënten

Gemberextract · Vitamine C · Vitamine B6

Actieve bestanddelen


Gemberextract

Gember is een uitstekende natuurlijke remedie tegen misselijkheid. Een ontstekingsremmer die helpt om ademhalingsziekten, artrose en spijsverteringsproblemen te bestrijden.

Vitamine B6

Vitamine B6 verlicht misselijkheid en helpt bij nachtelijke spierspasmen, krampen in de benen en gevoelloosheid van de ledematen. Deze vitamine wordt gebruikt door atleten omdat het de spierprestaties en energieproductie verhoogt.

Vitamine C

Vitamine C beschermt het lichaam tegen oxidatie en is een co-factor in verschillende vitale enzymatische reacties. Het is aangetoond dat het stoornis van het evenwichtsorgaan voorkomt (duizeligheid, misselijkheid en hoofdpijn).

Dosering

Het wordt aanbevolen om 1 kauwgom te kauwen voor aanvang van de reis of wanneer duizeligheid optreedt.

Waarom WUG Travel

 

Discreet en makkelijk om mee te nemen
Laag in calorieën
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Glutenvrij en lactosevrij

De effecten kunnen per persoon verschillen, afhankelijk van het lichaamsgewicht de leeftijd en de gezondheidstoestand