WUG Energy Ultra

De ideale aanvulling bij het beoefenen van extreme sports. Samengesteld uit cafeïne, ginseng en guarana en gezoet met stevia. De kauwgom heeft een aangename muntsmaak.

WUG Energy Ultra is gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten, is makkelijk mee te nemen en een kauwgom weegt slechts 2 gram. Verkrijgbaar in verpakkingen van 6 stuks.

Wanneer

WUG Energy Ultra Kan zowel vóór als tijdens een intensieve lichaamsbeweging gebruikt worden. Geeft je in minder dan zes minuten een dosis energie, waarna het gevoel van vermoeidheid afneemt.


Ingrediënten

Cafeïne · Ginseng · Guarana

Actieve bestanddelenCafeïne

Cafeïne is een stimulans voor het centrale zenuwstelsel. Het gebruik genereert een toename van alertheid, verbetert de coördinatie van het lichaam en vermindert het gevoel van slaap en vermoeidheid, hetgeen uiteindelijk kan bijdragen in een verbetering van de prestaties.

Ginseng

Stimuleert het centrale zenuwstelsel, verhoogt de fysieke en intellectuele prestaties, verhoogt de algemene weerstand tegen ziekten en vermindert de frequentie van ziekten als gevolg van kou en vermoeidheid. Heeft ook een antideprimerend effect. Een ander belangrijk voordeel is dat het een bloedsuikerspiegel verlagende werking heeft.

Guarana

Guarana is een natuurlijk stimulerend middel en is een uitstekende remedie tegen fysieke en mentale vermoeidheid. Het verlengt de staat van wakker zijn en vergroot het vermogen om taken uit te voeren die fysieke inspanning vereisen. De guarana-zaden activeren het zenuwstelsel en zorgen er voor dat het lichaam meer adrenaline afscheidt.

Dosering

Het wordt aanbevolen om ongeveer 10 minuten voor het trainen, autorijden of studeren, de kauwgom te kauwen. In gevallen waar men gewend is aan cafeïne of energiedrankjes of als het lichaamsgewicht boven de 80 kg. is, wordt het aanbevolen om 2 stuks te nemen. Niet aanbevolen voor kinderen, tijdens zwangerschap of bij borstvoeding.

Waarom WUG Energy Ultra

Snelle opname
Makkelijk mee te nemen
Laag in calorieën
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Glutenvrij en lactosevrij

De effecten kunnen per persoon verschillen, afhankelijk van het lichaamsgewicht, de leeftijd en de gezondheidstoestand.