WUG Military

Ultra energie! Deze krachtpatser bevat maar liefst 150 mg. cafeïne. Ideale aanvulling voor militairen of atleten die zware of extreme sporten beoefenen.

Activeert het lichaam en de geest en levert een flinke dosis energie in minder dan vijf minuten. Verhoogt de concentratie en het uithoudingsvermogen en vermindert het gevoel van vermoeidheid. En daarbij verhoogt het de prestaties.

WUG Military is gemaakt van uitsluitend natuurlijke producten. Er is geen geen water of spijsvertering nodig en de kauwgom kan overal mee naartoe genomen worden vanwege het gewicht van slechts 2 gram. Verkrijgbaar in verpakkingen van 2 stuks.

Wanneer

Het wordt aanbevolen om de kauwgom ongeveer 10 minuten vóór een intense fysieke of mentale oefening te kauwen.


Voordelen

Activeert lichaam en geest en levert een dosis energie in minder dan vijf minuten. Verhoogt de concentratie en het uithoudingsvermogen en vermindert het gevoel van vermoeidheid. En daarbij verhoogt het prestaties.


Ingrediënten

CafeïneActieve bestanddelenCafeïne

Cafeïne heeft stimulerende eigenschappen in het centrale zenuwstelsel en wordt vervaardigd uit verschillende bronnen zoals koffiebonen of theebladeren. Het levert geen voedingswaarde op en wordt gebruikt bij extreme sporten en/of het uitvoeren van cognitieve taken.

Als cafeïne ingenomen wordt vóór de intensieve training, wordt het concentratievermogen en de focus behouden, kan er beter geconcentreerd worden en neemt het gevoel van vermoeidheid merkbaar af waardoor betere prestaties geleverd kunnen worden.

Dosering

Het wordt aanbevolen om een kauwgom in te nemen ongeveer 10 minuten vóór de intense fysieke of mentale oefening. De dagelijkse aanbevolen dosis is 2 kauwgoms (samen 300 mg. cafeïne).

Waarom WUG Military

 

Snelle opname
Comfortabel en makkelijk mee te nemen
Extreem laag in calorieën
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Glutenvrij en lactosevrij

De effecten kunnen per persoon verschillen, afhankelijk van het gewicht, de leeftijd en de gezondheidstoestand.