WUG Energy +

De ideale aanvulling bij het beoefenen van extreme sports. Samengesteld met cafeïne, ginseng en guarana. De kauwgom is gezoet met stevia en heeft een aangename muntsmaak.

WUG Energy + is gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten en is door zijn gewicht van slechts 1,7 gram, gemakkelijk mee te nemen. Verkrijgbaar in verpakkingen van 3 en 15 eenheden.

Wanneer

WUG Energy + Kan zowel vóór als tijdens de intensieve lichaamsbeweging gebruikt worden. Geeft in minder dan zes minuten een dosis energie, waarna het gevoel van vermoeidheid afneemt. 


Ingrediënten

Cafeïne · Ginseng · Guarana

Actieve bestanddelenCafeïne

Een stimulans voor het centrale zenuwstelsel. Het gebruik hiervan genereert een toename van alertheid, verbetert de coördinatie van het lichaam en vermindert het gevoel van slaap en vermoeidheid, hetgeen uiteindelijk kan bijdragen in een verbetering van de prestaties.

Ginseng

Stimuleert het centrale zenuwstelsel, verhoogt de fysieke en intellectuele prestaties, verhoogt de algemene weerstand tegen ziekten en vermindert de frequentie van ziekten als gevolg van kou en vermoeidheid. Heeft ook een antideprimerend effect. Een ander belangrijk voordeel is dat het een bloedsuikerspiegel verlagende werking heeft.

Guarana

Guarana is een natuurlijk stimulerend middel en is een uitstekende remedie tegen fysieke en mentale vermoeidheid. Het verlengt de staat van wakker zijn en vergroot het vermogen om taken uit te voeren die fysieke inspanning vereisen. De guarana-zaden activeren het zenuwstelsel en zorgen ervoor dat het lichaam meer adrenaline afscheidt.

Dosering

Er wordt aanbevolen om ongeveer 10 minuten voor het trainen, autorijden of studeren, de kauwgom te kauwen. In gevallen waar men erg gewend is aan cafeïne of energiedrankjes of als het lichaamsgewicht boven de 80 kg. is, wordt het aanbevolen om 2 stuks in te nemen. Niet aanbevolen voor kinderen, tijdens zwangerschap of bij borstvoeding.

Waarom WUG Energy+

 

Snelle opname
Eenvoudig mee te nemen
Laag in calorieën
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Glutenvrij en lactosevrij

De effecten kunnen per persoon verschillen, afhankelijk van het lichaamsgewicht, de leeftijd en de gezondheidstoestand.