WUG Climax

Geef je seksleven een boost met deze kauwgom. Geniet optimaal met meer passie, intensievere orgasmes en langduriger genot voor hem en voor haar. Samengesteld uit Muira Puama, Damiana en Maca Andina. De kauwgom is gezoet met steviolglycosiden en heeft een aangename muntsmaak.

WUG Climax is gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten en is vanwege het gewicht van slechts 1,7 gram, gemakkelijk mee te nemen. Discreet verpakt. Verkrijgbaar in een verpakking van 3 stuks.

Wanneer

Gebruik WUG Climax vóór de seksuele interactie. Voor mensen met een lichaamsgewicht boven de 80 kg., wordt het aanbevolen om twee kauwgoms in te nemen om het gewenste effect te bereiken.


Voordelen 

Meer passie, intensievere orgasmes en langduriger genot voor hem en voor haar.


Ingrediënten

Maca Andina · Ginseng · Damiana · Muira Puama

Actieve bestanddelen


Maca Andina

De maca is, naast een stimulatie voor lichaam en geest, een krachtig afrodisiacum dat zorgt voor seksueel herstel. Onderzoeken naar de chemische samenstelling hebben aangetoond dat de wortel van maca een stof bevat die p-methoxybenzylisothiocyanaat wordt genoemd. Deze stof verhoogt het vrouwelijke libido en helpt bij het oplossen van impotentie problemen bij mannen.

Ginseng

Het meest bekende effect van ginseng is de stimulatie van het libido op de geslachtsklieren. Dit is bij uitstek gunstig bij vrouwen die zich in het vroege stadium van de menopauze bevinden. Bij de man verhoogt het de bloedtoevoer naar de penis.

Muira Puama

Het gebruik van Muira Puama op de korte termijn verhoogt de bloedtoevoer naar het bekkengebied, waardoor het genot en het orgasme bij vrouwen wordt verlengd. Bij mannen stimuleert dit de erectie. Langdurig gebruik verhoogt de productie van geslachtshormonen bij beide geslachten. Muira Puama is een echt natuurlijk afrodisiacum en kan de meest effectieve natuurlijke therapeutische methode zijn tegen het verlies van libido.

Damiana

Damiana is een plant van Mexicaanse oorsprong die voornamelijk wordt herkend als een natuurlijke stimulant zonder toxiciteit. Effectief om de seksuele kracht bij zowel mannen als vrouwen te vergroten.

Dosering

Het wordt aanbevolen om 10 minuten vóór de seksuele interactie 1 kauwgom te kauwen. Als het lichaamsgewicht meer is dan 80 kg., wordt het aanbevolen om 2 stuks te nemen.

Waarom WUG Climax

 

Voor zowel mannen als vrouwen
Discreet en makkelijk mee te nemen
Laag in calorieën
Gezoet met stevia
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Glutenvrij en lactosevrij

De effecten kunnen per persoon verschillen, afhankelijk van het gewicht, de leeftijd en de gezondheidstoestand.