WUG Climax

Een ideale aanvulling op uw relatie. Samengesteld uit Muira Puama, Damiana en Maca Andina, gezoet met steviolglycosiden en met een aangename muntsmaak.

WUG Climax is gemaakt van natuurlijke ingerdienten, makkelijk mee te nemen en weegt slechts 1,7 gram. Verkrijgbaar in een verpakking van 3 stuks.

Wanneer

WUG Climax Wordt vóór de seksuele interactie gebruikt. Voor mensen met een lichaamsgewicht van meer dan 80 kg is het aanbevolen om twee kauwgoms te nemen om het gewenste effect te bereiken.

 

ingrediënten

Maca Andina · Ginseng · Damiana · Muira Puama

Actieve bestanddelen

Maca Andina

De maca is, naast het stimuleren van lichaam en geest, een krachtig afrodisiacum en seksueel herstel. Onderzoeken naar de chemische samenstelling hebben aangetoond dat de wortel van maca een stof bevat die p-methoxybenzylisothiocyanaat wordt genoemd en die het vrouwelijke libido verhoogt en helpt bij het oplossen van impotentie problemen.

Ginseng

Het meest erkende effect van ginseng is de stimulatie van het libido op de geslachtsklieren. Bij vrouwen, die zich in het vroege stadium van de menopauze bevinden is dit gunstig en bij de man verhoogt het de bloedtoevoer naar de penis.

Muira Puama

Het gebruik van Muira Puama op de korte termijn verhoogt de bloedtoevoer naar het bekkengebied, waardoor het genot en het orgasme bij vrouwen wordt verlengd, evenals erecties bij mannen. Langdurig gebruik verhoogt de productie van geslachtshormonen bij beide geslachten. Muira Puama is een echt natuurlijk afrodisiacum en kan de meest effectieve natuurlijke therapeutische methode zijn voor het verlies van libido bij beide geslachten.

Damiana

Damiana is een plant van Mexicaanse oorsprong die voornamelijk wordt herkend als een natuurlijke stimulant zonder toxiciteit, effectief om de seksuele kracht bij beide geslachten te vergroten.

Dosering

Het wordt aanbevolen om 10 minuten vóór de seksuele interactie 1 kauwgom te kauwen. Als het lichaamsgewicht meer is dan 80 kg, wordt het aanbevolen om 2 stuks te nemen.

Waarom WUG Climax

 

Voor zowel mannen als vrouwen
Discreet en makkelijk mee te nemen
Laag in calorieen
Gezoet met stevia
Kwaliteit/Prijsverhouding
Glutenvrij en lactosevrij

*De effecten kunnen per persoon verschillen, afhankelijk van het gewicht, de leeftijd en de gezondheidstoestand.