In beeld

Door het kauwen op de kauwgom komen er actieve ingrediënten vrij die door de slijmvliezen snel worden opgenomen. in vergelijking met energiedrankjes of koffie betekent dit dat het gewenste effect binnen slechts 6 minuten merkbaar zal zijn. En dit zonder calorieën!Wij van WUG Functional Gums als fabrikant van voedingssupplementen en vitaminen hebben een uitgebreid assortiment van functionele producten ontwikkeld waarbij wij als eerste wereldwijd kauwgom als basis gebruiken voor onze functionele producten met actieve werkzame natuurlijke ingrediënten.

Rankschikking snelle opname
Al onze natuurlijke en plantaardige kauwgoms zijn ontwikkeld met verschillende werkzame en natuurlijke ingrediënten en zijn aangepast voor bijna alle voorkomende situaties in het dagelijkse leven.

Rankschikking calorieënRankschikking inhoud mg / cafeïneHeb je een snelle opkikker nodig of zoek je een snelle energie-boost? Op zoek naar een Anti-Kater middel? Wil je meer genieten van je intieme momenten? Heb je slaapproblemen of stressvolle situaties? Het verlangen naar die snack onder controle krijgen? WUG Functional Gums is er voor elke situatie!