WUG Multivit

WUG Multivit is een ideale aanvulling op je dagelijkse voeding, zorgt voor verbeterde weerstand en bevordert de celvernieuwing. Het is samengesteld uit Beta-caroteen, Lycopene, Vitamine C, Vitamine E, Vitamine D3. De kauwgom is gezoet met steviolglycosiden en heeft een aangename milde muntsmaak.

WUG Multivit is gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten en is door zijn gewicht van slechts 2 gram gemakkelijk mee te nemen. Verkrijgbaar in verpakking van 15 stuks.
Wanneer

WUG Multivit biedt een extra vitaminebijdrage om het lichaam voor te bereiden op omstandigheden zoals koud weer en verkoudheid.


Voordelen

Draagt bij aan het onderhoud van de huid onder normale omstandigheden en beschermt cellen tegen vroegtijdige veroudering.


Ingrediënten

Beta-caroteen · Vitamine C · Lycopene · Vitamine D3 · Vitamine E

Actieve bestanddelen

Betacaroteen

Bètacarotenen zijn antioxidanten die omgezet worden naar vitamine A. Ze hebben eigenschappen die de huid beschermen tegen vrije radicalen. Ze zorgen daardoor voor een goede weerstand. Ook hebben ze een bevorderlijk effect op het gezichtsvermogen en zorgen ze voor gezondere botten.

Lycopeen

Lycopeen is een voedingsstof met antioxiderende eigenschappen. Het werkt als een celbeschermer en voorkomt de vernietiging van cellen door UV-stralen.

Vitamine E

Vitamine E zorgt voor een gehydrateerde huid en heeft de eigenschap om de effecten van zonlicht te herstellen. Beschermt cellen tegen de vernietiging van hun DNA en vangt vrije radicalen op.Vitamine C

Een krachtige antioxidant die schade aan cel-DNA, blootstelling aan vrije radicalen en zonnestraling voorkomt. Vermindert fijne lijntjes en rimpels, minimaliseert roodheid en herstelt flexibiliteit.

Vitamine D3

Draagt bij aan de gezondheid van de huid en de celfunctie en biedt natuurlijke bescherming tegen blootstelling aan ultraviolet licht.
Vitamine D wordt in de huid geproduceerd wanneer het wordt blootgesteld aan zonlicht en werkt als een beschermer. Werkzaam als antioxidant en bestrijdt de immunosuppressie die in de latere levensfasen voorkomt.

Granaatappel Extract

Granaatappel is een rijke, natuurlijke bron van antioxidanten die onze cellen helpt te beschermen tegen vrije radicalen, die de oorzaak zijn van vroegtijdige veroudering.

Dosering

De aanbevolen dagelijkse consumptie is 3 kauwgoms.

Waarom WUG Muktivit

 

Snelle opname
Comfort en makkelijk mee te nemen
Laag in calorieen
Gezoet met stevia
Glutenvrij en lactosevrij

De effecten kunnen per persoon verschillen, afhankelijk van het lichaamsgewicht, de leeftijd en de gezondheidstoestand.