WUG Multivit

WUG Multivit is een ideale aanvulling op je dagelijkse voeding, zorgt voor de weerstand ​​en bevordert de celvernieuwing. Het is samengesteld uit Beta-caroteen, Lycopene, Vitamine C, Vitamine E, Vitamine D3, gezoet met steviolglycosiden en met een aangename milde muntsmaak.

WUG Multivit is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, makkelijk mee te nemen en weegt slechts 2 gram. Verkrijgbaar in verpakking van 15 stuks.

Wanneer

WUG Multivit is noodzakelijk voor cellulaire bescherming. Een extra vitaminebijdrage om uw lichaam op bepaalde seizoenen van het jaar voor te bereiden, zoals de winter en tegen verkoudheid.

Voordelen *

Draagt ​​bij aan het onderhoud van de huid onder normale omstandigheden en beschermt de cellen tegen vroegtijdige veroudering.


Ingrediënten

Beta-caroteen · Vitamine C · Lycopene · Vitamine D3 · Vitamine E

Actieve bestanddelen

Betacaroteen

Bètacarotenen zijn antioxidanten die omgezet worden naar vitamine A. Ze hebben eigenschappen die de huid beschermen tegen vrije radicalen, voor een goede weerstand en is ook erg belangrijk voor het gezichtsvermogen maar ook voor gezonde botten.

Lycopeen

Lycopeen is een voedingsstof met antioxiderende eigenschappen, werkt als een celbeschermer en voorkomt de vernietiging van cellen door UV-stralen.

Vitamine E

Vitamine E houdt de huid gehydrateerd en heeft de mogelijkheid om de effecten van zonlicht te herstellen, beschermt ook cellen tegen de vernietiging van hun DNA en vangt vrije radicalen op.

Vitamine C

Het is een krachtige antioxidant die schade aan cel-DNA, blootstelling aan vrije radicalen en zonnestraling voorkomt. Het vermindert ook fijne lijntjes en rimpels, minimaliseert roodheid en herstelt de flexibiliteit.

Vitamine D3

Het helpt bij het goed functioneren van de gezondheid van de huid en de celfunctie en biedt natuurlijke bescherming tegen blootstelling aan ultraviolet licht.
Vitamine D wordt in de huid geproduceerd wanneer het wordt blootgesteld aan zonlicht en werkt als een beschermer. Ze benadrukken hun werk als antioxidanten en bestrijden de immunosuppressie die zich in de latere levensfasen voordoet.

Granaatappel Extract

Granaatappel is een rijke natuurlijke bron van antioxidanten die onze cellen helpen beschermen tegen vrije radicalen, die de oorzaak zijn van vroegtijdige veroudering.

Dosering

De aanbevolen dagelijkse consumptie dosis is 3 kauwgoms.

Waarom WUG MULTIVIT

 

Snelle opname
Comfort en makkelijk mee te nemen
Laag in calorieen
Gezoet met stevia
Glutenvrij en lactosevrij

*De effecten kunnen per persoon verschillen, afhankelijk van het lichaamsgewicht, de leeftijd en de gezondheidstoestand.