WUG Energy +

De ideale energie kauwgom die gebruikt kan worden bij het beoefenen van extreme sports. De kauwgom is samengesteld uit cafeïne, ginseng en guarana en gezoet met stevia. De kauwgom heeft een aangename muntsmaak.

WUG Energy + is gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten, gemakkelijk om mee te nemen en weegt slechts 1,7 gram. Verkrijgbaar in verpakkingen van 3 en 15 stuks.
Wanneer

WUG Energy + Kan zowel vóór als tijdens intensieve lichaamsbeweging gebruikt worden.
In minder dan zes minuten krijg je een dosis energie, waarna het gevoel van vermoeidheid afneemt.


Ingrediënten

Cafeïne · Ginseng · GuaranaActieve bestanddelenCafeïne

Cafeïne is een stimulans voor het centrale zenuwstelsel. Het gebruik hiervan genereert een toename van alertheid, verbetert de coördinatie van het lichaam en vermindert het gevoel van slaap en vermoeidheid, wat uiteindelijk kan bijdragen in een verbetering van de prestaties.Ginseng

Stimuleert het centrale zenuwstelsel, verhoogt de fysieke en intellectuele prestaties, verhoogt de algemene weerstand tegen ziekten en vermindert de frequentie van ziekten als gevolg van kou en vermoeidheid. Ook heeft ginseng een anti deprimerend effect. Een ander belangrijk voordeel is dat het een bloedsuikerspiegel verlagende werking heeft.

Guarana

Guarana is een natuurlijk stimulerend middel en is een uitstekende remedie tegen fysieke en mentale vermoeidheid. Het verlengt de staat van wakker zijn en vergroot het vermogen om taken uit te voeren die fysieke inspanning vereisen. De guarana-zaden activeren het zenuwstelsel en zorgen er voor dat het lichaam meer adrenaline afscheidt.

Dosering

Het wordt aanbevolen om de kauwgom ongeveer 10 minuten te kauwen voor het trainen, autorijden of studeren. In gevallen waar men gewend is aan cafeïne of energiedrankjes of bij een lichaamsgewicht boven de 80 kg., wordt het aanbevolen om 2 stuks te nemen. Niet aanbevolen voor kinderen, tijdens zwangerschap of bij borstvoeding.


Waarom WUG Energy+

Snelle opname
Makkelijk mee te nemen
Laag in calorieën
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Glutenvrij en lactosevrij


De effecten kunnen per persoon verschillen, afhankelijk van het lichaamsgewicht, leeftijd en gezondheidstoestand.