WUG Energy +

De ideale aanvulling bij het beoefenen van extreme sports, energie kauwgom. Samengesteld uit cafeïne, ginseng en guarana, gezoet met stevia en met een aangename muntsmaak

WUG Energy + is gemaakt van natuurlijke Ingrediënten, Is makkelijk mee te nemen, en weegt slechts 1,7 gram. Verkrijgbaar in verpakkingen van 3 en 15 eenheden.


Wanneer

WUG Energy + Kan zowel vóór en tijdens een intensieve lichaamsbeweging gebruikt worden.

WUG Energy + Geeft je in minder dan zes minuten een dosis energie, waarna het gevoel van vermoeidheid afneemt.

Ingrediënten

Cafeïne · Ginseng · Guarana

Actieve bestanddelen

Cafeïne

Cafeïne is een stimulans voor het centrale zenuwstelsel. Het gebruik hiervan genereert een toename van alertheid, verbetert de coördinatie van het lichaam en vermindert het gevoel van slaap en vermoeidheid, wat uiteindelijk kan bijdragen in een verbetering van de prestaties.

Ginseng

Stimuleert het centrale zenuwstelsel, verhoogt de fysieke en intellectuele prestaties, verhoogt de niet-specifieke weerstand tegen ziekten en vermindert de frequentie van ziekten als gevolg van kou en vermoeidheid. Ook heeft een antidepressivum effect. Een ander belangrijk voordeel is dat het een bloedsuikerspiegel verlagende werking heeft.

Guarana

Guarana is een natuurlijk stimulerend middel en is een uitstekende remedie tegen fysieke en mentale vermoeidheid, verlengt de staat van wakker zijn en vergroot het vermogen om taken uit te voeren die fysieke inspanning vereisen. De eigenschappen van de guarana-zaden activeren ons zenuwstelsel en zorgen ervoor dat het lichaam meer adrenaline afscheidt.

Dosering

Er wordt aanbevolen om ongeveer 10 minuten de kauwgom te kauwen voordat u gaat trainen, autorijden of studeren. In gevallen waar men erg gewend is aan cafeïne of energiedrankjes, is het aanbevolen om 2 stuks te nemen. Bij een lichaamsgewicht van meer dan 80 kg, is het aanbevolen om 2 eenheden te nemen. Niet aanbevolen voor kinderen, tijdens zwangerschap of borstvoedeing.

Waarom WUG Energy+

 

Snelle opname
Makkelijk mee te nemen
Laag in calorieen
Kwalieit/Prijsverhouding
Glutenvrij en lactosevrij

*De effecten kunnen per persoon verschillen, afhankelijk van het lichaamsgewicht, de leeftijd en de gezondheidstoestand.